Expèriencies culturals

Excursions – cultura

Els Pirineus han estat i són terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia. Amb els nostres itineraris reviureu la seva evolució a través de l’arqueologia, l’art, les tradicions i descobrireu una terra que s’ha mantingut gairebé al llarg dels anys.

Història de la bruixa Margarida

Itinerari de cap de setmana que ens farà reviure la història de Margarida, jutjada i torturada per bruixa en el segle XIV. Aquest fet ens servirà per situar-nos en el Pirineu d’aquella època remota on la persecució de les suposades bruixes i bruixots era un fet “normal”.

DES DE 225€

Durada: 2 dies /1 nits

Dates previstes:  Consultar la web

Exploradors del Passat

T’atreveixes a viure l’aventura del passat? T’hem preparat una estada emocionant que et farà viatjar des de la prehistòria fins a l’actualitat. Descobreix el lloc de “parada i fonda” de petits grups de Neandertals, desvetlla els secrets del món medieval a partir de viles, castells i monestirs, camina entre trinxeres i búnquers per descobrir el dia a dia d’un jove soldat… Participa de l’experiència i deixa volar  l’Indiana Jones que portes dins!

DES DE 995€

Durada: 6 dies /5 nits

Dates previstes: 11/16 de juny; 15/20 d´octubre

Entidades colaboradoras: