L'aventura de l'últim dinosaure d'Europa

La fi dels dinosaures (guiatge per un paleontòleg/geòleg)
  • 2 dies, 1 nit: dissabte i diumenge
  •  Persona en habitació doble: 275€    Suplement hab. individual: 35€
  • Grup (max/min): 14/6 personas. Altres casos, consultar
  • Data límit inscripcions: 7 dies abans de l´inici

Voleu més informació o fer una reserva?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

* Camps obligatoris.

El cretàcic dels Pirineus.

El Prepirineu conté nombrosos jaciments de dinosaures, datats a finals de l’Era Secundària i, per tant, dels últims que van poblar el planeta. Com a totes les nostres rutes temàtiques gaudireu d’activitats per conèixer el país i la seva gent: visita a un celler i, per descomptat, gastronomia Km0.

DISSABTE

Ens trobarem a les 9,45 hores davant el bar Llac Negre, a Tremp, per agafar un vehicle 4×4. Per iniciar l´itinerari ens aproparem al poble de Basturs (Pallars Jussà) on visitarem un important jaciment d’ous de dinosaure i un altre de petjades. Dinarem a la vora dels Estanys de Basturs, uns dels pocs estanys d’origen càrstic de Catalunya. Després ens traslladarem fins a Isona (Pallars Jussà) per observar un coll de dinosaure de més de 5 metres que pertanyia a un titanosaure.  Prop de la localitat de Llimiana (Pallars Jussà) hi ha el Celler Mas Garcia Muret. Visitarem les seves modernes instal·lacions i tastarem una mostra dels vins que s’hi produeixen. Sopar i nit a l´hotel Terradets, a Cellers (H***).

DIUMENGE

Després d’esmorzar ens atansarem fins al castell de Mur (Pallars Jussà) per visitar (visita guiada) el conjunt romànic format pel castell de frontera més ben conservat de Catalunya (segle X) i per l’església de Santa Maria de Mur (Segle XI). Dinarem al Restaurant El Doll (La Noguera), on acabarà l’itinerari.

SERVEIS INCLOSOS
Transport en 4×4 dissabte des del punt de trobada fins després de la visita al coll del dinosaure, quan es tornarà a Tremp per recollir els vehicles.

Entrades al Celler Mas Garcia Muret i al conjunt monumental de Mur.

Dinar del dissabte tipus pícnic. Sopar dissabte i allotjament en habitació doble o individual.

Esmorzar i dinar de diumenge.

Taxa turística a abonar directament a l’hotel.

Assegurança.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entitats col·laboradores: