De Catalunya a França

Arbeca-Guimerà-L´Ariège i la Catalunya Nord

 

 • 3 dies, 2 nits:
  20, 21 i 22 d´abril de 2018 
 • Habitació doble: 310€
  Suplement hab. individual: 40€

Voleu més informació o fer una reserva?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

* Camps obligatoris.

DE CATALUNYA A l´ESTAT FRANCÈS

Arbeca-Guimerà-LAriège i la Catalunya Nord

DIVENDRES

7:00h sortida Tremp. Parada per esmorzar. Visita Arbeca, on s’hi troba la Ciutadella Íbera, probablement el jaciment més important d’Europa. Està declarat bé cultural d’interés Nacional per la Generalitat de Catalunya. A continuació visita guiada a la vila medieval de Guimerà. Dinar en un restaurant de la localitat. Per la tarda sortida fins a Puigcerdà. Arribada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DISSABTE

Esmorzar i sortida fins a Vernajoul (França) on es troba la Cova Labouiche, el riu soterrani navegable mes llarg d’Europa. A continuació, ens traslladarem a Tarascon-sur-ariège, on dinarem. Després podrem veure una recreació sobre la vida i art de la prehistòria al Prehistòric Park. Tornada a Puigcerdà. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIUMENGE

Esmorzar. Sortida fins a Mont Llouis, la Ciutadella fortificada mes alta de d’Europa declarada patrimoni mundial de l’UNESCO, construïda per Vauban l’enginyer militar de Lluís XIV. Visita amb guia local. Tornada a l’hotel per dinar i sortida fins a Tremp.

SERVEIS INCLOSOS
 • Autocar
 • Guia acompanyant
 • Tots els àpats amb aigua i vi a l’hotel i als restaurants
 • Entrades i visites
 • Assegurança de viatge

Per més informació podeu descarregar el PDF

ET POT INTERESSAR

Cultura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Natura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Entitats col·laboradores: