Natura en miniatura

Descobreix la cara oculta del bosc
  • 2 dies, 1 nit: dissabtes i diumenges
  • Persona en habitació doble: 195€  Suplement hab. individual: 20€
  • Grup (max/min): 8 persones. Altres casos, consultar
  • Data límit inscripcions: 7 dies abans de l´inici

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

Natura en miniatura

Hi ha un bosc ocult, enigmàtic i desconegut, que normalment no ens ensenyen: molses, fongs, petits invertebrats… En aquest itinerari descobrirem un univers secret de la mà dels nostres naturalistes.

DISSABTE

Matí al bosc per a descobrir el món microscòpic de les molses, els fongs i els insectes, (Bosc de Viròs).  Passejarem per un bosc de muntanya (Bosc de Virós) on ens submergirem en un món en miniatura. Amb una lupa descobrirem la natura d’una manera diferent: molses, fongs i insectes. Un ecosistema desconegut. Dinarem tots plegats de pícnic.

Tarda-nit al món dels ratpenats. A la tarda ens introduirem dins el fascinant món dels ratpenats. Esbrinarem com viuen i quin paper desenvolupen per mantenir l’equilibri de l’ecosistema. Seguidament anirem a punts estratègics per a localitzar els ratpenats mitjançant l’aparell d’ecolocalització. Sopar i nit a l’hotel Pessets (H***), a Sort.

DIUMENGE

Matí al riu per a descobrir la fauna macroinvertebrada. (Riu Noguera Pallaresa). Passarem un interessant matí investigant i descobrint la fauna que viu sota les pedres del riu. Amb l’ajuda dels salabrets i les safates de mostres podrem recollir i veure aquests petits animals, que alhora ens demostraran la salut del riu. Dinarem de pícnic per despedir-nos fins a la propera.

SERVEIS INCLOSOS

Dinar de dissabte i diumenge tipus pícnic.

Sopar i allotjament en habitació doble o individual (H***) .

Esmorzar el diumenge.

Taxa turística a abonar directament a l’hotel.

Assegurança.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: