Natura en miniatura

Descobreix la cara oculta del bosc
  • 2 dies, 1 nit: dissabtes i diumenges
  • Persona en habitació doble: 195€  Suplement hab. individual: 20€
  • Grup (max/min): 8
  • Data límit inscripcions: 7 dies abans de l´inici

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

Natura en miniatura

Hi ha un bosc ocult, enigmàtic i desconegut, que normalment no ens ensenyen: molses, fongs, petits invertebrats… En aquest itinerari descobrirem un univers secret de la mà dels nostres naturalistes.

DISSABTE

Matí al bosc per a descobrir el món microscòpic de les molses, els fongs i els insectes, (Bosc de Viròs).  Passejarem per un bosc de muntanya (Bosc de Virós) on ens submergirem en un món en miniatura. Amb una lupa descobrirem la natura d´una manera diferent: molses, fongs i insectes. Un ecosistema desconegut. Dinarem tots plegats de pícnic.

Tarda-nit al món dels ratpenats. A la tarda ens introduirem dins el fascinant món dels ratpenats. Esbrinarem com viuen i quin paper desenvolupen per mantenir l’equilibri de l’ecosistema. Seguidament anirem a punts estratègics per a localitzar els ratpenats mitjançant l’aparell d’ecolocalització. Sopar i nit a l´hotel Pessets (H***), a Sort.

DIUMENGE

Matí al riu per a descobrir la fauna macroinvertebrada. (Riu Noguera Pallaresa). Passarem un interessant matí investigant i descobrint la fauna que viu sota les pedres del riu. Amb l’ajuda dels salabrets i les safates de mostres podrem recollir i veure aquests petits animals, que alhora ens demostraran la salut del riu. Dinarem de pícnic per despedir-nos fins a la propera.

SERVEIS INCLOSOS
Dinar de dissabte i diumenge tipus pícnic.

Sopar i allotjament en habitació doble o individual (H***) .

Esmorzar el diumenge.

Taxa turística a abonar directament a l´hotel.

Assegurança.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: