Expèriencies de natura

 

EXCURSIONS – NATURA

El Pirineu i el Prepirineu ofereixen uns atractius naturals i verges desconeguts per a la majoria de la gent. Geologia, paleontologia, fauna, flora, bolets, boscos singulars…

Amb els nostres itineraris temàtics ecoturístis us convidem a descobrir la natura en estat pur, d´una manera divertida però respectuosa amb l´entorn i el medi ambient. A més, cada itinerari inclou activitats per entendre la cultura, tradicions i gaudir de la gastronomia del Pirineu.

La formació dels Pirineus

Viatge en el temps per descobrir com es van formar els Pirineus a través de la lectura i interpretació de la història registrada en les pedres. Ruta pel Pirineu i Prepirineu de Lleida que combina alhora el geoturisme amb el turisme actiu. A més gaudirem de la gastronomia Km0, concert de música tradicional, visites a una formatgeria, a un celler i a una destil·leria de ratafia.

DES DE 895€

Durada: 5 dies / 4 nits

Dates: 25-29 de juny; 8-12 d´octubre

 

Els últims dinosaures dels Pirineus

El Prepirineu conté nombrosos jaciments de dinosaures, datats a finals de l´Era Secundària i, per tant, dels últims que van poblar el planeta. La ruta arrenca en el jaciment de Fumanya (Bergadà) i va recorrent el territori d´est a oest, passant per Coll de Nargó (Alt Urgell), Basturs i Isona (Pallars Jussà) i finalitzant a Areny (Ribagorça Occidental).

Com a totes les nostres rutes temàtiques gaudireu d’activitats per conèixer el país i la seva gent: visites a un celler i a una formatgeria artesanal i, per descomptat, gastronomia Km0.

DES DE 995€

Durada: 6 dies / 5 nits
Data sortida: 7 d´octubre 2018
Data finalització: 12 d´octubre 2018

De safari pels Pirineus

En aquest itinerari descrobrirem la fauna del Pirineu: cèrvols, voltors, trencalòs,      l´hàbitat de l´os… A més disfrutarem de l´esclat de colors dels boscos. En definitiva, un cap de setmana per divertir-se i alhora experimentar la natura dels Pirineus.

DES DE 275€

Durada: 3 dies/2 nits; 2 dies/1 nit
Data sortida: Consultar  la web

Bèsties i Boscos

En aquest itinerari descobrirem els ecosistemes del Montsec de Rúbies i del Congost de Montrebei, amb un toc de geologia i de dinosaures. A més, tindrem l´oportunitat d´observar totes les espècies de voltors i escoltarem els boscos. Es pot demanar més?

DES DE 265€

Durada: 3 dies/2 nits; 2 dies/1 nit
Dates:  Consultar la web

L´aventura de l´últim dinosaure d´Europa

El Prepirineu conté nombrosos jaciments de dinosaures, datats a finals de l’Era Secundària i, per tant, dels últims que van poblar el planeta. Com a totes les nostres rutes temàtiques gaudireu d’activitats per conèixer el país i la seva gent: visita a un celler i i, per descomptat, gastronomia Km0.

DES DE 275€

Durada: 2 dies/1 nit

Dates:  Consultar la web

Tardor als boscos del Pirineu

La tardor és una època de contrastos de colors a la natura. En aquest itinerari explorarem el món dels boscos; aprendrem a conèixer els bolets, a identificar els arbres i les plantes i a reconèixer les empremtes dels animals. En definitiva, uns dies per divertir-se i alhora entendre la natura a la tardor.

DES DE 850€

Durada: 6 dies/ 5 nits

Dates:  6-11 d´octubre 2018

Natura en miniatura

Hi ha un bosc ocult, enigmàtic i desconegut, que normalment no ens ensenyen: molses, fongs, petits invertebrats… En aquest itinerari descobrirem un univers secret de la mà dels nostres naturalistes.

DES DE 195€

Durada: 2 dies/ 1 nit

Dates: Consultar la web

Entidades colaboradoras: