Anem a fer de pagès...

 

  • 2 dies, 1 nit: dissabte i diumenge
  • Preu per persona en habitació doble (1 nit): 185€
   Un menor fins a 12 anys: 145€               Altres necessitats: consultar
  • Grup (max/min): 8 persones. Altres casos, consultar
  • Data límit inscripcions: 
   7 dies abans de l´inici

   

   

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

Anem de a fer de pagès…

Durant dos dies reviureu el dia a dia dels nostres avantpassats pagesos. Vestits com ells haureu de superar en família un seguit de divertides proves. A més, coneixereu la vida dels pastors, la seva feina, les seves eines i acompanyareu un ramat de cabres a pasturar. Divertit, no?

DISSABTE

Al matí ens trobarem a les 9,30 h. a la plaça dels Arbres a Talarn (just a l’entrar al poble). Iniciarem el joc en viu en el que us transformareu en part d’una família pagesa. Amb la indumentària i els estris adequats, prepareu-vos per a l’aventura de reviure el dia a dia agrícola dels vostres avantpassats. Cooperant familiarment, haureu de superar un seguit de proves que us portaran des del poble fins a l’ermita de Sant Sebastià, en una passejada d’uns 2 km. Un cop finalitzat el joc, gaudireu d’un dinar de pagès a la zona de pícnic i esbarjo habilitada al voltant de la mateixa ermita. Nit a l’Hotel Terradets (H***), a Cellers.

DIUMENGE

A les 9,30 h. ens retrobarem a la mateixa plaça dels Arbres, a Talarn, on  ens  esperarà l’Amanda i ens repartirem entre els vehicles per anar fins a la pleta de Roquespelades (dins del mateix municipi). Des d’allí, acompanyareu l’Amanda a pasturar el seu ramat de cabres. Amb ella, grans i petits us introduireu en el món de la ramaderia cabruna i descobrireu mil i una curiositats tant del món animal com vegetal. Aprendreu com és el dia a dia dels pastors, les seves necessitats i les seves eines més preuades. En família, gaudireu d’una experiència única. Dinarem plegats de pícnic a Talarn per acomiadar el cap de setmana.

SERVEIS INCLOSOS

Activitats de dissabte i diumenge descrites.

Dinar de dissabte i diumenge tipus pícnic.

Allotjament dissabte i esmorzar diumenge en habitació doble.

Taxa turística a abonar directament a l’hotel.

Assegurança bàsica.

L’activitat està supeditada a la meteorologia.

Els serveis no descrits no estan inclosos en el preu.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: