Bèsties i Boscos (2/3 dies)

Fauna i boscos del Pirineu
 
  • 3 dies, 2 nits / 2 dies, 1 nit: de divendres o dissabte a diumenge
  • Preu en habitació doble (2 nits): 325€  Suplement hab. individual: 75€
  • Preu en habitació doble (1 nit): 265€  Suplement hab. individual: 30€
  • Grup (max/min): 8 persones. Altres casos, consultar
  • Data límit inscripcions: set dies abans de l´inici

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

Bèsties i Boscos (2/3 dies)

En aquest itinerari descobrirem els ecosistemes del Montsec de Rúbies i del Congost de Montrebei, amb un toc de geologia i dinosaures. Tindrem l’oportunitat d’observar totes les espècies de voltors i escoltarem els boscos. Es pot demanar més?

DIA 1: BOSCOS CENTENARIS I LA PETJADA DEL HOME: EL MONTSEC DE RÚBIES

Volta a la serralada del Montsec de Rúbies. Ens endinsarem en els seus boscos centenaris per a descobrir-ne la fauna, la flora i l’empremta que l’home hi ha deixat al llarg del temps. A la tarda visitarem el celler Vila-Corona, on ens ensenyaran com elaboren els seus vins i hi farem una cata. Passarem la nit a l’hotel Terradets (H***) de Cellers (Lleida).

DIA 2: LA VALL DELS VOLTORS

Recorregut per “La Terreta”, on podrem gaudir de la visita a la roureda d’Aulàs. Anirem al Casal dels voltors de la Torre de Tamúrcia on es poden observar totes les espècies de voltors. A la tarda visitarem  el  Museu  dels  Dinosaures  d’Areny.  Nit a l’hotel Terradets, a Cellers (H***), Lleida.

DIA 3: CONGOST DE MONTREBEI: GEOLOGIA, NATURA I HISTÒRIA

Ens endinsem dins el congost, entre immenses parets, profundes coves i una fauna molt especialitzada. Interpretació geològica i natural d’aquest espai únic. Dinarem de pícnic i finalitzarem l’itinerari.

SERVEIS INCLOSOS

Serveis generals: transport en autocar, furgoneta o 4×4, guiat per un/una expert/a naturalista. Idiomes: català, espanyol i anglès. Pòlissa d’assegurança bàsica.

Transport:  autocar de  20 places o  furgoneta o  4×4  de  7/8 places.  Recollida dia 1 a l’hotel Terradets a Cellers i tornada dia 3 al mateix Hotel. Pernoctacions En hotel tres estrelles. Habitacions dobles o individuals amb bany exclusiu.

Menjar: Sopar el divendres i dissabte, esmorzar el dissabte i diumenge i dinar-pícnic el divendres, dissabte i diumenge. En l’opció de dos dies no s’inclou l’esmorzar del dissabte. Les menjades inclouen aigua o vi. Esmorzar tipus bufet.

Els sopars consisteixen en un menú en la localitat de pernoctació.

Visites: Al celler Vila-Corona, al Casal dels Voltors i al Museu d’Areny.

Clima i vestuari: En els mesos de maig, juny i setembre les temperatures són raonablement suaus. A l’octubre i novembre pot fer més fred i ploure i es recomana dur  barret o  gorra,  ulleres de sol i  protecció solar. L’ús de  pantalons llargs i roba d’abric és adequat per protegir-se de la humitat, així com calçat tipus “gore-tex”. En cas de pluja o fred es recomana portar impermeable.

Seguretat i forma física: A l’arribada es donaran consells de seguretat. No es requereix una especial forma física. Caldrà dur motxilla per transportar el pícnic, aigua, etc.

Els serveis no esmentats no estan inclosos en el preu.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: