On és l'esquirol?

Cap de setmana per descobrir, jugant, la fauna del Pirineu

 

  • 2 dies, 1 nit: dissabte i diumenge
  • Persona en habitació doble (1 nit): 250€
    Suplement hab. individual: 30€
  • Grup (max/min): 14/6 persones. Altres casos, consultar
  • Data límit inscripcions: 7 dies abans de l´inici

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

On és l’esquirol?

Cap de setmana perquè els petits de la casa (i els no tan petits) aprenguin a ser autèntics detectius de la natura. A través de divertits jocs descobrireu la fauna dels Pirineus (Alta Ribagorça)

DIA 1: LA VALL DELS VOLTORS

Sortirem de El Pont de Suert. Recorregut circular per “La Terreta” (Lleida) on gaudirem de la visita a la roureda d’Aulàs, la roureda plana més gran de Catalunya. Ens atansarem a la Font dels Capellans, mirador de Torogó amb vistes a Sant Gervàs. Finalitzarem el recorregut al Casal dels Voltors de la Torre de Tamúrcia on es poden observar en directe totes les espècies de voltors, el trencalòs i el milà reial mentre s’alimenten al canyet. A la tarda visitarem el museu dels Dinosauris d’Areny. Nit a El Pont de Suert (H***).

DIA 2: LA FAUNA DELS PIRINEUS

Dedicarem  el  dia a la  recerca de  rastres  d’animals a la  zona  de  l’embassament  d’Escales (Alta Ribagorça), on farem “JOCS DE RASTREJADORS”, amb jocs d’estratègia a l’aire lliure aprendrem a detectar indicis i pistes com autèntics detectius de la natura. Després resseguirem la Ruta de fauna de Montiberri, on trobarem esquirols, senglars, fagina, guineus, cabirols, genetes, llebres i gats salvatges. No només haurem de mirar a terra perquè al cel podrem observar rapinyaires com el voltor comú i el trencalòs així com el milà reial i l’àliga daurada. Dinar picnic a Montiberri. Viatge de tornada a el Pont de Suert i fi de l’itinerari.,

SERVEIS INCLOSOS

Serveis generals: transport en autocar o furgoneta, guiat per una experta naturalista. Idiomes: català, espanyol i anglès. Pòlissa d’assegurança.

Transport: autocar de 20 places o furgoneta de 6/7 places, des de l’inici de l’itinerari a El Pont de Suert fins a la finalització el diumenge a la mateixa localitat.

Pernoctacions En hotel de tres estrelles. Habitacions dobles o individuals amb bany exclusiu. Possibilitat de triple, a consultar.

Menjades: esmorzar el diumenge; sopar el dissabte; dinar tipus pícnic el dissabte i diumenge. El sopar consisteixen en un menú en la localitat de pernoctació.

Clima i vestuari: En els mesos de maig, juny i setembre les temperatures són raonablement suaus. A l’octubre i novembre pot fer més fred i ploure i es recomana dur barret o gorra, ulleres de sol i  protecció solar. L’ús de pantalons llargs i roba d’abric és adequat per protegir-se de la humitat, així com calçat tipus “gore-tex”. En cas de pluja o fred es recomana portar impermeable.

Seguretat i forma física: A l’inici es donaran consells de seguretat. No es requereix una especial forma física ja que les passejades són tranquil·les i el desnivell màxim és de 300 metres. Caldrà dur motxilla pròpia per transportar el pícnic, aigua, etc.

Els serveis no esmentats no estan inclosos en el preu.

 

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: