De safari pels Pirineus (2/3 dies)

Descobrint la fauna del Pallars
 
  • 3 dies, 2 nits / 2 dies, 1 nit: de divendres o dissabte a diumenge

  • Persona en habitació doble (2 nits): 325€  Suplement hab. individual: 40€ 

  • Habitació doble (1 nit): 275€         Suplement hab. individual: 20€
  • Grup (max/min): 8 persones.  Altres casos, consultar

  • Data límit inscripcions: set dies abans de l´inici

Esteu interessats en aquesta experiència?

Envieu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

* Camps obligatoris.

De safari pels Pirineus (2/3 dies)

En aquest itinerari descrobrirem la fauna  del Pirineu: cèrvols, voltors, trencalòs, l´hàbitat de l’os… A més disfrutarem dels colors dels boscos. En definitiva, un cap de setmana per divertir-se i alhora experimentar la natura.

DIA 1: DE SAFARI PEL PALLARS: RUTA D´OBSERVACIÓ D'HERVÍBORS SALVATGES I AUS CARRONYAIRES A LA SERRA DEL BOUMORT

Travessa amb 4×4 per les serralades de Boumort. Observació de les manades d’herbívors salvatges i aus carronyaires en un dels espais naturals amb més densitat de fauna salvatge de Catalunya. Nit a Sort (H***).

DIA 2: EXPLOREM EL TERRITORI DE L'OS BRU: EL PLA DE BOAVI

Passejada per l’emblemàtic Pla de Boavi, d’origen glacial. Interpretació de l’hàbitat de l’ós bru envoltats de l’espectacular bosc de tardor. Aprofitarem per visitar la formatgeria Casa Mateu, a la localitat de Surp, per conèixer el procés d’elaboració dels seus formatges. Nit a Sort (H***).

DIA 3: EL BANQUET DEL TRECALÒS I DELS VOLTORS: EL CANYET DE BUSEU

Passarem tot un matí en l’únic punt d’Europa on nidifiquen les 4 espècies d’aus carronyaires. Podrem observar perfectament l’alimentació d’aquestes aus en un canyet especialitzat en el trencalòs. Picnic i tornada a Sort, on finalitzarà l’itinerari.

SERVEIS INCLOSOS

Serveis generals: transport en autocar, furgoneta o 4×4, guiat per un/una expert/a naturalista. Idiomes: català, espanyol i anglès. Pòlissa d’assegurança bàsica.

Transport: autocar de 20 places o furgoneta o 4×4 de 7/8 places. Recollida dia 1 a Sort i tornada dia 3 a la mateixa localitat. Pernoctacions En hotel de 3 estrelles. Habitacions dobles o individuals amb bany exclusiu.

Menjar: Sopar el divendres i dissabte, esmorzar el dissabte i diumenge i dinar-pícnic el divendres, dissabte i diumenge. En l’opció de dos dies no s’inclou l’esmorzar del dissabte. Les menjades inclouen aigua o vi. Esmorzar tipus bufet.

Els sopars consisteixen en un menú en la localitat de pernoctació.

Visites: a la formatgeria Casa Mateu.

Clima i vestuari: Els mesos de maig, juny i setembre les temperatures són raonablement suaus. A l’octubre i novembre pot fer més fred i ploure i es recomana dur barret o gorra, ulleres de sol i protecció solar. L’ús de pantalons llargs i roba d’abric és adequat per protegir-se de la humitat, així com calçat tipus “gore-tex”. En cas de pluja o fred es recomana portar impermeable.

Seguretat i forma física: A l’arribada es donaran consells de seguretat. No es requereix una especial forma física, si bé el dia 2 comporta una caminada de 3 hores en terreny no completament pla. Caldrà dur motxilla per transportar el pícnic, aigua, etc.

Els serveis no esmentats no estan inclosos en el preu.

Per més informació podeu descarregar el PDF

 

ET POT INTERESSAR

Natura

Espais naturals, verges i desconeguts per a la majoria de la gent. Fauna, flora, geologia, paleontologia, boscos singulars…

Cultura

Els Pirineus han estat i és terra de frontera entre diverses cultures i civilitzacions, fet que li ha atorgat una història i cultura pròpia…

Turisme

Viatjar ens fa més rics. Per això us proposem anar a indrets del món on pugueu descobrir racons singulars i plens d’encant.

Entidades colaboradoras: