Bèsties i Boscos

Fauna i boscos del Pirineu
Des de 265€

Bèsties i Boscos (2/3 dies)

En aquest itinerari descobrirem els ecosistemes del Montsec de Rúbies i del Congost de Montrebei. El Montsec és la serrralada que separa el Prepirineu de la plana. Aquest massís està travessat de nord a sud pels rius Noguera Pallaresa i pel Noguera Ribagorçana. L’erosió  constant de l’aigua durant milions d’anys ha tallat les roques com un ganivet. Aquest fenòmen ens ha deixant-nos espectaculars congostos d’enormes parets verticals com el de Terradets i el super-famòs de Montrebei. En aquest itinerari guiat tindrem l’oportunitat d’observar totes les espècies de voltors. A més,  ens endinsarem en una roureda per escoltar el bosc. No marxarem sense tastar el vins del Pallars i per descobrir la terra dels últims dinosaures d´Europa. Es pot demanar més?

 • Durada: 3 dies, 2 nits / 2 dies, 1 nit: de divendres o dissabte a diumenge
 • Preu persona en habitació doble: 325€ (2 nits) / 265€ (1 nit)
  Suplement hab. individual: 75€ (2 nits) / 30€ (1 nit)
 • Grup (màx/mín): 8 persones. Altres casos, consultar
 • Data límit inscripcions:
  7 dies abans de l´inici
DIA 1: BOSCOS CENTENARIS I LA PETJADA DEL HOME: EL MONTSEC DE RÚBIES

Volta a la serralada del Montsec de Rúbies. Ens endinsarem en els seus boscos centenaris per a descobrir-ne la fauna, la flora i l’empremta que l’home hi ha deixat al llarg del temps. A la tarda visitarem el celler Vila-Corona, on ens ensenyaran com elaboren els seus vins i hi farem una cata. Passarem la nit a l’hotel Terradets (H***) de Cellers (Lleida).

DIA 2: LA VALL DELS VOLTORS

Recorregut per “La Terreta”, on podrem gaudir de la visita a la roureda d’Aulàs. Anirem al Casal dels voltors de la Torre de Tamúrcia on es poden observar totes les espècies de voltors. A la tarda visitarem el Museu dels Dinosaures d’Areny. Nit a l’hotel Terradets, a Cellers (H***), Lleida.

DIA 3: CONGOST DE MONTREBEI: GEOLOGIA, NATURA I HISTÒRIA

Ens endinsem dins el congost, entre immenses parets, profundes coves i una fauna molt especialitzada. Interpretació geològica i natural d’aquest espai únic. Dinarem de pícnic i finalitzarem l’itinerari.

SERVEIS INCLOSOS
 • Serveis generals: transport en autocar, furgoneta o 4×4, guiat per un/una expert/a naturalista. Idiomes: català, espanyol i anglès. Pòlissa d’assegurança bàsica.
 • Transport: autocar de 20 places o furgoneta o 4×4 de 7/8 places. Recollida dia 1 a l’hotel Terradets a Cellers i tornada dia 3 al mateix Hotel. Pernoctacions En hotel tres estrelles. Habitacions dobles o individuals amb bany exclusiu.
 • Menjar: Sopar el divendres i dissabte, esmorzar el dissabte i diumenge i dinar-pícnic el divendres, dissabte i diumenge. En l’opció de dos dies no s’inclou l’esmorzar del dissabte. Les menjades inclouen aigua o vi. Esmorzar tipus bufet.
 • Els sopars consisteixen en un menú en la localitat de pernoctació.
 • Visites: Al celler Vila-Corona, al Casal dels Voltors i al Museu d’Areny.
 • Clima i vestuari: En els mesos de maig, juny i setembre les temperatures són raonablement suaus. A l’octubre i novembre pot fer més fred i ploure i es recomana dur barret o gorra, ulleres de sol i protecció solar. L’ús de pantalons llargs i roba d’abric és adequat per protegir-se de la humitat, així com calçat tipus “gore-tex”. En cas de pluja o fred es recomana portar impermeable.
 • Seguretat i forma física: A l’arribada es donaran consells de seguretat. No es requereix una especial forma física. Caldrà dur motxilla per transportar el pícnic, aigua, etc.


Els serveis no esmentats no estan inclosos en el preu

Voleu més informació o fer una reserva?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Reserva
Per més informació podeu descarregar el PDF

També et pot interessar

Dinosaures Pallaresos
Des de 108€
Boumort Salvatge
Des de 89€
Caminant per Catalunya: de la Plana als Pirineus
,
Des de €1.490
Entitats col·laboradores: