On és l'esquirol?

Cap de setmana per descobrir, jugant, la fauna del Pirineu
Des de 250€

On és l’esquirol?

Cap de setmana perquè els petits de la casa (i els no tan petits) aprenguin a ser autèntics detectius de la natura. A través de divertits jocs descobrireu la fauna dels Pirineus (Alta Ribagorça).

 • Durada: 2 dies, 1 nit: dissabte i diumenge
 • Preu persona en habitació doble: 250€
  Suplement hab. individual: 30€
 • Grup (màx/mín): 14/6 persones. Altres casos, consultar
 • Data límit inscripcions:
  7 dies abans de l´inici
DIA 1: LA VALL DELS VOLTORS

Sortirem de El Pont de Suert. Recorregut circular per “La Terreta” (Lleida) on gaudirem de la visita a la roureda d’Aulàs, la roureda plana més gran de Catalunya. Ens atansarem a la Font dels Capellans, mirador de Torogó amb vistes a Sant Gervàs. Finalitzarem el recorregut al Casal dels Voltors de la Torre de Tamúrcia on es poden observar en directe totes les espècies de voltors, el trencalòs i el milà reial mentre s’alimenten al canyet. A la tarda visitarem el museu dels Dinosauris d’Areny. Nit a El Pont de Suert (H***).

DIA 2: LA FAUNA DELS PIRINEUS

Dedicarem  el  dia a la  recerca de  rastres  d’animals a la  zona  de  l’embassament  d’Escales (Alta Ribagorça), on farem “JOCS DE RASTREJADORS”, amb jocs d’estratègia a l’aire lliure aprendrem a detectar indicis i pistes com autèntics detectius de la natura. Després resseguirem la Ruta de fauna de Montiberri, on trobarem esquirols, senglars, fagina, guineus, cabirols, genetes, llebres i gats salvatges. No només haurem de mirar a terra perquè al cel podrem observar rapinyaires com el voltor comú i el trencalòs així com el milà reial i l’àliga daurada. Dinar picnic a Montiberri. Viatge de tornada a el Pont de Suert i fi de l’itinerari.

SERVEIS INCLOSOS
 • Serveis generals: transport en autocar o furgoneta, guiat per una experta naturalista. Idiomes: català, espanyol i anglès. Pòlissa d’assegurança.
 • Transport: autocar de 20 places o furgoneta de 6/7 places, des de l’inici de l’itinerari a El Pont de Suert fins a la finalització el diumenge a la mateixa localitat.
 • Pernoctacions En hotel de tres estrelles. Habitacions dobles o individuals amb bany exclusiu. Possibilitat de triple, a consultar.
 • Menjades: esmorzar el diumenge; sopar el dissabte; dinar tipus pícnic el dissabte i diumenge. El sopar consisteixen en un menú en la localitat de pernoctació.
 • Clima i vestuari: En els mesos de maig, juny i setembre les temperatures són raonablement suaus. A l’octubre i novembre pot fer més fred i ploure i es recomana dur barret o gorra, ulleres de sol i  protecció solar. L’ús de pantalons llargs i roba d’abric és adequat per protegir-se de la humitat, així com calçat tipus “gore-tex”. En cas de pluja o fred es recomana portar impermeable.
 • Seguretat i forma física: A l’inici es donaran consells de seguretat. No es requereix una especial forma física ja que les passejades són tranquil·les i el desnivell màxim és de 300 metres. Caldrà dur motxilla pròpia per transportar el pícnic, aigua, etc.


Els serveis no esmentats no estan inclosos en el preu

Voleu més informació o fer una reserva?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Reserva
Per més informació podeu descarregar el PDF

També et pot interessar

Vinyes i cellers
Des de 98€
Anem a pasturar
Des de 84€
Exploradors del Passat
Des de 995€
Entitats col·laboradores: